Heart Medical Europe B.V.

Terug

Nit-Occlud PDA-R

PFM medical´s nieuwe occlusie systeem, specifiek ontwikkeld voor de trans-katheter occlusie van middelgrote tot grote PDA's (Persisterende Ductus Arteriosus). De gepatenteerde nitinol draad is gevormd in een cilindrische plug met een retentie-schijf. De ingenaaide polyester patches bevorderen endothelialisatie en versnellen de occlusie. 

 • Algemeen
 • Specificaties
 • PFM medical´s nieuwe occlusie systeem, specifiek ontwikkeld voor de trans-katheter occlusie van middelgrote tot grote PDA's (Persisterende Ductus Arteriosus). De gepatenteerde nitinol draad is gevormd in een cilindrische plug met een retentie-schijf. De ingenaaide polyester patches bevorderen endothelialisatie en versnellen de occlusie.

  Gepatenteerde enkele-draads ontwerp

  Het implantaat wordt vanaf een enkele nitinol draad gebreid. Dit geeft de distale schijf een zeer laag profiel zonder aansluitende hubs.

  Verstevigde retentie schijf

  De verstevigde retentie schijf vergemakkelijkt de innesteling. De polyester stof naar de aorta gericht, bevordert versnelde endothelialisatie.

  Membranen voor onmiddellijke sluiting

  2-4 membranen (afhankelijk van de grootte) zijn in het implantaat genaaid, één membraan is genaaid naar de aorta gericht om onmiddellijke sluiting te verzekeren in het cathlab en endothelialisatie te bevorderen.

  Flexibele adaptieve ontwerp

  Optimaal compromis tussen flexibiliteit en kracht, aan te passen aan verschillende ductus anatomie en het sluiten van ook grote PDA's.

  Veilig en eenvoudig release apparaat 

  Het unieke release mechanisme is gemakkelijk in gebruik, terwijl het een zachte en spanningsloze release toelaat.

 • Product specificaties

  Permanent implantaat voor de sluiting van Persisterende Ductus Arteriosus (PDA).

  REF Stent Disc Length Recommended Introducer
  Max L.=90cm
  160104 7 mm 12 mm 8.5 mm 6F
  160105 8.5 mm 14 mm 9.5 mm 6F
  160106 10 mm 16 mm 11 mm 7F
  160107 11.5 mm 18 mm 12 mm 7F
  160108 13 mm 20 mm 13.5 mm 9F