Heart Medical Europe B.V.

MyoVista screening richt zich op de belangrijkste doodsoorzaak en de grootste uitgavenpost in de moderne gezondheidszorg. MyoVista is een eenvoudige, niet-invasief medisch hulpmiddel waarmee artsen uitgebreide informatie kunnen bekomen om te screenen naar hart-en vaatziekten.

 • Algemeen
 • Vragen & Antwoorden
 • De MyoVista Waveform

  Klinische proeven vergelijken de MyoVista aan andere traditionele screeningtesten.

  MyoVista Weergave Formats

  Elke Myovista golfvorm kleur wordt toegewezen aan een specifieke ECG-lijnsegment.

  MyoVista Ventricular Index

  Deze index geeft samengestelde indexen van late en vroege myocardiale repolarisatie van de linker- en rechter ventrikels. Hierdoor is directe vergelijking van links en rechts-ventriculaire energie geleiding mogelijk, alsmede een metrische verhouding analyse van de gemiddelde energie verbruikt.

  MyoVista Energie Categorie Pictogram

  Het MyoVista merkgebonden algoritme classificeert patiënten in drie categorieën, rekening houdend met elementen zoals geslacht en leeftijd.

 • MyoVista Vraagen & Antwoorden

  Wat is het verschil tussen een 12-afleidingen ECG-apparaat en de MyoVista?

  Net als een conventionele ECG, biedt MyoVista een standaard 12 afleidingen ECG-trace en automatische interpretatie analyse maar ook heeft het een innovatieve en intuïtieve nieuwe gebruikersinterface die gebruik maakt van geavanceerde touchscreen mogelijkheden samen met een grote, hoge definitie-scherm die het mogelijke maakt om tests simpel en gemakkelijk uit te voeren en te bekijken.

  Is de MyoVista een in rust test?

  Ja, de MyoVista is een in rust test net als een standaard 12-afleidingen ECG bij rust test. De elektrode plaatsing protocol is hetzelfde als een standaard 12-afleidingen ECG.

  Wie kan een MyoVista test uitvoeren en interpreteren? 

  De MyoVista is ontworpen als een frontlinie screeningtest die kan worden uitgevoerd en geïnterpreteerd door een huisarts.