Heart Medical Europe B.V.

QualiBreath kan uw herstel na een openhartoperatie of andere ingrepen in de borstkas helpen.
Verminder pijn, verminder het risico op complicaties, minimaliseer klikken en knallen van uw borstbeen en adem gemakkelijker met de hulp van QualiBreath.
Het is een gepatenteerd borstharnas met geïntegreerde handgrepen voor meer ondersteuning dat is ontworpen door een verpleegster. Speciaal gemaakt om u te helpen beter, sneller en met minder complicaties te herstellen na een open-hartoperatie.
QualiBreath ondersteunt je pijnlijke ademhalingsspieren, je borstkas en je ribbenkast met zijn thoraxomhulsel dat het borstbeen vanaf de zijkanten stabiliseert.

 • Algemeen
 • Het vest heeft speciale handvatten waarmee u de ondersteuning kunt vergroten wanneer u deze het meest nodig heeft. Hoesten, diepe ademhaling en vroege terugkeer naar normale activiteit kunnen zeer pijnlijk zijn na uw operatie, maar zijn erg belangrijk voor een snel en moeilijk herstel zonder complicaties. Gebruik de handvatten om extra steun te krijgen, ook bij niezen of overbelasting.

   

  Het is wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van een ondersteuning zoals QualiBreath, complicaties en pijn vermindert na een open-hartoperatie via een sternotomie.

  QualiBreath is het enige ondersteuningsbindmiddel met dubbele functie op de borst (constante ondersteuning plus geïntegreerde handgrepen) en het is waarschijnlijk de meest comfortabele externe brace op de borst.

   

  QualiBreath spalkt 24/7 uw borst en u hoeft niet een kussen te knuffelen. Wanneer u pijn voelt, overwerkt of hoest of niest, grijpt u gewoon naar de geïntegreerde hendels, die altijd in de juiste positie staan, om de ondersteuning rond uw ribbenkast te vergroten.

   

  Vrouwelijke patiënten met een borstgrootte onder cup D kunnen ook QualiBreath gebruiken. Voor extra comfort en privacy, kan het accessoire voor de borstbescherming eenvoudig worden toegevoegd door de klittenbandsluitingen aan de bovenzijde aan de binnenkant van QualiBreath te bevestigen en door de elastische band rond de borst te sluiten. De borstomslag is geen beha, maar bedekt elk borstweefsel dat onder de QualiBreath verschijnt. Voor borstcups D en groter raden we aan de speciaal ontworpen QualiBra Advanced - borst- en borstbeensteun te gebruiken.