Heart Medical Europe B.V.

Terug

Qualibreath Pediatric

QualiBreath kan het herstel van uw kind bevorderen na een open-hartoperatie of andere ingrepen in de borstkas.

Het vermindert de pijn, vermindert het risico op complicaties, minimaliseert klikken en knallen van het borstbeen en kinderen kunnen gemakkelijker ademen met de hulp van QualiBreath.

 • Algemeen
 • Het is een gepatenteerd borstharnas met geïntegreerde handvatten voor meer ondersteuning dat is ontworpen door een verpleegster (en moeder van drie). Speciaal gemaakt om uw kind te helpen beter, sneller en met minder complicaties te herstellen na een open-hartoperatie.

   

  QualiBreath ondersteunt de pijnlijke ademhalingsspieren, de borstkas en uw kind 's ribkooi ermee: een thoraxomhullend ontwerp dat het borstbeen vanaf de zijkanten stabiliseert.

   

  Het vest heeft speciale handvatten waarmee kleine patiënten de ondersteuning kunnen vergroten wanneer ze dit het meest nodig hebben. Hoesten, diepe ademhaling en vroege terugkeer naar normale activiteit en spel kunnen zeer pijnlijk zijn na een operatie, maar zijn erg belangrijk voor een snel en moeilijk herstel zonder complicaties. Kinderen kunnen de handvaten gebruiken om extra steun te krijgen, ook wanneer ze niezen of persen.

   

  Het is wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van een ondersteuning zoals QualiBreath, complicaties en pijn vermindert na een open-hartoperatie via een sternotomie.

   

  QualiBreath is het enige ondersteuningsbindmiddel met dubbele functie op de borst (constante ondersteuning plus geïntegreerde handgrepen) en het is waarschijnlijk de meest comfortabele externe brace op de borst.