Heart Medical Europe B.V.

Terug

Nykanen RF punctuurdraad

De Nykanen RF punctuurdraad is ontwikkeld voor een gecontroleerde punctuur bij de aflevering van radiofrequente energie. Artsen gebruiken de draad bij de behandeling van condities die worden geassocieerd met pulmonaire atresia, hypoplastisch linkerhart met een intact atriaal septum, en vasculaire occlusies.

  • Algemeen
  • Uitstekend hanteerbaar

    De draad wordt gehanteerd als een coronaire transmissielijn. De draad heeft een flexibel distaal gebied dat handmatig kan worden gebogen en gevormd en een goed geheugen heeft. De afgeronde, atraumatische punt kan niet mechanisch weefsel perforeren. De Teflon isolatie zorgt voor de gemakkelijke doorgang door geleidingskatheters.

    Ontwikkeld voor snelle uitwisseling

    Het proximale einde van de draad heeft geen vaste connector, waardoor het BMC coaxiale injecteerbare katheter over de draad kan worden geladen. De ruime lengte van 265 cm zorgt ervoor dat het 180 cm coaxiale injecteerbare buiten de patiënt om op de Nykanen draad kan worden geladen.

    Het BMC logo, NRG™, Torflex™, PowerWire™ en ProTrack™ zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Baylis Medical Company Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. © Copyright Baylis Medical Company Inc., 2009. Patents Pending en/of toegekend.