Heart Medical Europe B.V.

Terug

Sternotomy Sutures

A&E Medical biedt drie ´bal end´ sternale naalden. De atraumatische ´bal end´ naalden hebben geen scherpe randen en kunnen bloeding verminderen tijdens de plaatsing van de hechtdraad.

 • Ball End Sternale Naalden
 • Single Sternal Wire
 • Dubbele Sternale Wire
 • Sternotomy Hechting: Ball End Sternal Naalden

  A&E Medical biedt drie ´bal end´ sternale naalden. De atraumatische ´bal end´ naalden hebben geen scherpe randen en kunnen bloeding verminderen tijdens de plaatsing van de hechtdraad.

  Tapered Tip

  De taps toelopende tip vergemakkelijkt weefsel penetratie.

  Beschikbaar bij A&E Medical Monofilamenten en Dubbele sternale draden

  Alle drie naald opties zijn beschikbaar op zowel A&E Medical Monofilamenten Enkele Sternale Draad en Dubbele Sternale Draden (DoubleWire).

  Botte ontwerp kan het risico op prikaccidenten verminderen. 

  Zie: National Institute for Occupational Safety and Health, “Use of Blunt-Tip Suture

  Needles to Decrease Percutaneous Injuries to Surgical Personnel,” pub 2008-101 (Washington, DC: US Department of Health and Human Services, March 2007).

  http://www.cdc.gov/niosh/docs/2008-101/pdfs/2008-101.pdf

 • Sternotomy Sutures: MYO/Wire II – Stainless Steel Suture Wires

  A&E Medical Corporation produceert een complete lijn van monofilamenten, 316L roestvrij staal hechtingen geschikt voor sternotomy sluiting. A&E Medical heeft een bijzonder flexibel en buigzaam sternotomy hechtdraad ontwikkeld die de volgende voordelen biedt in vergelijking met andere RVS hechtingen:

  Stainless Steel Sternal Wire Meer Resistent tegen Breuk

  De toegenomen flexibiliteit maakt de RVS sternale draad meer resistent tegen breuk tijdens het aantrekken en draaien

  Betere Approximatie  van het borstbeen.

  De toegenomen flexibiliteit van de stainless steel sternale draad laat toe om nauwer overeen te stemmen met de contouren van het borstbeen dan andere minder flexibel draden. Deze dichtere conformiteit aan het borstbeen geeft de draad de mogelijkheid voor een gelijkmatigere verdeling van de krachten die nodig zijn om een goede sternale benadering te handhaven. . Met de krachten meer gelijkmatig verdeeld, zijn er minder gebieden van geconcentreerde druk die voor potentiële gebieden van post-operatieve wire tear-through kunnen leiden. Eindresultaat is een meer stabiele sternale approximatie.

  Voldoet aan de US en Internationale specificaties voor hechtdraad draad. 

  MYO/draad II voldoet aan de ASTM F138 & ISO 5832-1 normen voor implantaat rang: chirurgische fixatie sternotomy hechtdraad. De merkgebonden draad-eigenschappen voldoen aan alle eisen van de normen, maar zijn ook flexibel, buigzaam en makkelijker om te werken dan de hechtdraad van andere merken.

 • Sternotomy Sutures: Double Sternal Wire

  High Strength Sternotomy Closure System

  • De Dubbele Sternale Draad biedt tweemaal de oppervlakte, tweemaal de treksterkte en acht keer de schuifweerstand van een monofilament sternotomy hechtdraad.
  • Taps toelopende kruising om transsternal of peristernale plaatsing te vergemakkelijken (zie afbeelding 1 hieronder)
  • De dubbele sternale draad is snel en eenvoudig geïnstalleerd met het gebruik van de DoubleWire-twister. Om een consistente en sterke twist resultaat te bekomen: de twister haak omhoog trekken met een gelijktijdige rotatie van de pols. (zie figuur 2 hieronder)